Στη μάχη του σταυρού οι υποψήφιοι Πρόεδροι - Δημ. Ενότητα Εμμ. Παππά (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)


Σε προηγούμενη ανάρτηση μας ( https://parapolitiko-steki.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html ) αναφερθήκαμε στους εν δυνάμει υποψηφίους Προέδρους των Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Στρυμόνα. Ποιο ξεκάθαρα τα πράγματα στη βόρεια πλευρά του Δήμου. Αναλυτικά παρακάτω τα ονόματα που φιγουράρουν ως υποψήφιοι στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Εμμανουήλ Παππά.
Σύμφωνα με πληροφορίες:

Στην έδρα του Δήμου το Χρυσό φαίνεται πως αποχωρεί μετά από 2 θητείες ο νυν Πρόεδρος κ. Κώρης και την θέση διεκδικεί ο κ. Θεολόγης Λαζαρίδης.

Στο Νέο Σούλι ξεκαθαρίζει το τοπίο μετά και τις αποχωρήσεις του νυν Προέδρου κ. Λαζάρου, ο οποίος θα κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Δεδούση και του κ. Σίκαλου (θα κατέβαινε για πρόεδρος) στο πλευρό του Δημάρχου. Η μάχη αναμένεται να δοθεί ,όπως όλα δείχνουν, ανάμεσα στον "παλιό" αυτοδιοικητικό και τοπικό σύμβουλο κ. Βρέττα Αριστοτέλη και τον "εκπρόσωπο" της νέας γενιάς  κ. Κηπουρό Σωτήρη ο οποίος δραστηριοποιείται με τα πολιτιστικά και αναπτύσσει έντονα δυναμική εδώ και καιρό.

Στο Άγιο Πνεύμα θα διεκδικήσει την επανεκλογή του για 3η συνεχή θητεία ο νυν Πρόεδρος κ. Δαραβίγκας ο οποίος διατηρεί προβάδισμα, ενώ ακούγεται πως θα υπάρξει και υποψηφιότητα από την νέα γενιά του χωριού.

Στο Δαφνούδι ερωτηματικό παραμένει ακόμα το τι θα κάνει ο νυν Πρόεδρος κ. Μουζάς.

Στον Εμμανουήλ Παππά η μάχη μάλλον εχει τελειώσει πριν καν αρχίσει, αφού θεωρείται σχεδόν βέβαιη η επανεκλογή του νυν Προέδρου και παλιού αυτοδιοικητικού κ. Γιώργου Πάνου.

Στην Πεντάπολη δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Ο νυν Πρόεδρος εμφανίζεται προβληματισμένος για το αν θα δοκιμάσει την κάθοδο του στις εκλογές για το δημοτικό συμβούλιο όπου η εκλογή του, λόγω και του εκλογικού νόμου δεν θεωρείται εύκολη, ή αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στην Κοινότητα όπου και θεωρείται φαβορί για την επανακλογή.

Στην Τούμπα φαίνεται πως θα έχουμε και εδώ όπως στο Ν. Σούλι υποψηφιότητα από τη νέα γενιά, με τον δραστήριο Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού κ. Στεφανούδη Κωνσταντίνο να διεκδικεί με αξιώσεις τη θέση του Προέδρου.

Σταθερή στη θέση της φαίνεται πως θα παραμείνει στα Μέταλλα η νυν Πρόεδρος κ. Σωτηροπούλου Χριστίνα.

Σχόλια