Στη μάχη του σταυρού οι υποψήφιοι Πρόεδροι - Δημ. Ενότητα Στρυμόνα (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Στη μάχη του σταυρού μπαίνουν σιγά σιγά οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τη θέση του Προέδρου των Τοπικών Συμβουλίων. Με την αλλαγή του εκλογικού νόμου άρχισε να διαμορφώνεται σιγά σιγά των παζλ των διεκδικητών σε όλα τα χωριά.
Σύμφωνα με πληροφορίες:

Στο Νέο Σκοπό δεν έχουν ακουστεί ακόμα κάποια ονόματα, με τον νυν Πρόεδρο κ. Χαμάλη όπως μαθαίνουμε να αποχωρεί.

Στο Νεοχώρι ο νυν Πρόεδρος κ. Πανομμάτης επιθυμεί την μεταπήδηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου, με τον κ. Σινανίδη Δημήτρη να δηλώνει υποψήφιος, ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι θα πράξει ο πρ. Πρόεδρος κ. Κομνίδης.

Στο Παραλίμνιο ερωτηματικό παραμένει για τη στάση του νυν Προέδρου κ. Γαβρανίδη, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις διεκδικητές της Προεδρίας.

Σκληρή μάχη αναμένεται να δοθεί στο Βαλτοτόπι, με τον νυν Πρόεδρο κ. Πολυχρονάκη και τον κ. Ράντο να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τη θέση του Προέδρου.

Στο Πεθελινό δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, με τον νυν Πρόεδρο κ. Κούκο να αποχωρεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ξεκάθαρα τα πράγματα στην Μονόβρυση, με τον δραστήριο νυν Πρόεδρο κ. Καρατσορμπατζή να ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία.

Ησυχία επικρατεί προς το παρόν στο Ψυχικό ενώ στη Μεσοκώμη σίγουρη θεωρείται η εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Σερμπέζη.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων Προέδρων της Δημοτικής Ενότητας Εμμανουήλ Παππά σε επόμενη ανάρτηση.


Σχόλια