ΒΥΡΩΝ ΜΠΑΛΤΣΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ

Την υποψηφιότητα του Βύρωνα Μπάλτσιου φαίνεται πως στηρίζει ο πρ. Δήμαρχος Στρυμόνα Βασίλης Κετσετζής με συμμετοχή προσώπων που πρόσκεινται στον ίδιο.
Η στήριξη αυτή έρχεται να ανακατέψει την τράπουλα των εκλογών καθώς αλλάζει τις ισορροπίες σε όλο το Δήμο. Οι γνωρίζοντες τα αυτοδιοικητικά της περιοχής θεωρούν πως με αυτή την υποστήριξη, ο συνδυασμός Μπάλτσιου περνά με αέρα στην Β' Κυριακή και με πολλές πιθανότητες νίκης. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί η πλευρά Δεδούση που ναι μεν ακούμε για πολλά <<δυνατά>> πρόσωπα, αλλά ακόμα να δούμε ανακοινώσεις. Το σίγουρο είναι πως με αυτή την κίνηση αποδυναμώνεται σημαντικά η παράταξη του νυν δημάρχου Δημήτρη Νότα που μέχρι στιγμής μετρά απώλειες (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση https://parapolitiko-steki.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html )  και... από προσχωρήσεις, ο,τι απέμεινε από το ψηφοδέλτιο Σωτηρόπουλου. 

Σχόλια

  1. αβε φτανει ακόμα με σας θα ασχολητε ο κοσμος? καθαρισατε τον εναν τον Σωτηροπουλο τωρα να φατε και το Νοτα. Αλλά ακομα νομιζετε εσας περιμενει ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου