Ακλόνητο φαβορί ή χωρίς ισχυρό ψηφοδέλτιο ο Δημήτρης Νότας

Πότε περιμένει να ανακοινώσει ονόματα αφού δηλώνει παντού ότι δεν ξέρει ποιον πρώτα να αφήσει εκτός, αφού υπάρχει πληθώρα ενδιαφερομένων.


 Ακλόνητο φαβορί γράφετε δεξιά, ο μόνος με έτοιμος ψηφοδέλτιο γράφετε αριστερά, αλλά το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι οι αποχωρήσεις και η αλλαγή στρατοπέδου για πολλούς Προέδρους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και πρώην υποψηφίους του συνδυασμού Νότα.
Πρώτος άνοιξε τον χορό της αποχώρησης ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Παπαστεφάνου εδώ και αρκετό καιρό, καθώς και ο πρ. Αντιδήμαρχος κ. Μπασδάνης. Εκτός ψηφοδελτίου όπως ακούγεται οι κ.κ. : Θεοδοσιάδης, Γκόγκος, ο πρ. Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κούντιος (δεν θα είναι υποψήφιος), η πρ. Πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Παπουτσή η οποία μεταπηδά στην Περιφέρεια όπου και θα είναι υποψήφια. Στους σίγουρους απέναντι ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Τσούκαλος, ο οποίος μαζί με τον Πρόεδρο του Νέου Σουλίου κ. Λαζάρου φαίνεται πως κλείδωσαν στο ψηφοδέλτιο του κ. Δεδούση, όπως και ο καταγόμενος από την Πεντάπολη Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιατρίδης. Ένας ακόμα παλιός της αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Εμμανουήλ Παππά κ. Πάνου στηρίζει τον παλιό του συνεργάτη κ. Δεδούση. Μένει να επιβεβαιωθούν και οι φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν όχι 1 αλλά 2 εν ενεργεία αντιδημάρχους να αποχωρούν και να μην είναι υποψήφιοι εκ νέου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Μάλλον οι συνεργάτες του ένας ένας τον βγάζουν από τη <<δύσκολη θέση>>, αφού πρώτοι πήδηξαν από το καράβι και ακούμε πως ακολουθούν και άλλοι.


Σχόλια