Ανεξαρτητοποίηση Σπανουδάκη με αιχμές κατά Μπάλτσιου

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε η δημοτική σύμβουλος κ. Σπανουδάκη μετά την εκλογή νέου Προεδρείου του Δ.Σ.

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλο, να ακολουθεί τη δική της πορεία εκτός του συνδυασμού της.

Να θυμίσουμε πως η κ. Σπανουδάκη υπήρξε Πρόεδρος του Νέου Σουλίου επί Καλαθά, στη συνέχεια δημοτική σύμβουλος με τον κ. Μπάλτσιο και μετά την παραίτηση του κ. Μπάλτσιου ανέλαβε πάλι δημοτική σύμβουλος ως πρώτη επιλαχούσα.

Κατά την εσωκομματική ανάδειξη του υποψηφίου Προέδρου (εκλέγεται πρώτα από το συνδυασμό του Δημάρχου), αυτο - προτάθηκε για Πρόεδρος χωρίς επιτυχία. 

Εντύπωση προκαλεί πως στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε πάλι δήλωση υποψηφιότητας όπου δεν ψηφίστηκε από κανένα σύμβουλο της πρώην παράταξης Μπάλτσιου, αλλά υποστηρίχτηκε από σύσσωμη την αντιπολίτευση.

Στη συνέχεια κατέθεσε στο  νέο Πρόεδρο την δήλωση ανεξαρτητοποίησης της, με την οποία σύμφωνα με πληροφορίες, άσκησε έντονη κριτική στον πρώην επικεφαλής της παράταξης της κ. Μπάλτσιο δηλώνοντας χαρακτηριστικά <<με άλλον επικεφαλής κατέβηκα στις εκλογές και με άλλον βρέθηκα στο Δ.Σ. >> , δηλώνοντας ουσιαστικά την αντίθεση της στην σύμπραξη των δύο συνδυασμών.

Η ανεξαρτητοποίηση της κ. Σπανουδάκη δείχνει, ότι όλοι δεν εμπλέκονται με τα κοινά για τα χρήματα και  μία καρέκλα και επιβεβαιώνει περίτρανα ότι τελικά η ομάδα Νότα-Μπάλτσιου δεν είναι και τόσο συμπαγής.

ΥΓ: Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι φήμες που την ήθελαν στο παρελθόν να ηγείται συνδυασμού με πυρήνα τους πολλούς δυσαρεστημένους που στήριξαν για χρόνια τον χώρο της και τους άφησε πολιτικά ορφανούς ο κ. Μπάλτσιος ή αν θα ακολουθήσει άλλη πορεία με άλλα στελέχη στο χώρο της αντιπολίτευσης.

Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει ντόμινο εξελίξεων μετά από αυτή την ενέργεια.

Σχόλια