Βολές κατά του Δήμου Εμμ. Παππά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σερρών

 

Βολές κατά του Δήμου Εμμανουήλ Παππά έριξε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Κατιρτζόγλου, για την ΜΗ σύγκληση της Επιτροπής Δημόσιας Διαβούλευσης του Δήμου Εμμ. Παππά.

Φαίνεται πως για τον κ. Κοτρώνη και το ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, δεν έχει καμία σημασία το γεγονός πως στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά δεν συνεδρίασε η επιτροπή διαβούλευσης, αλλά και δεν εισακούστηκαν οι θετικές γνωμοδοτήσεις των Τοπικών Συμβουλίων.
Τους ενδιαφέρει μία παράγραφος μίας εγκυκλίου που λέει πως πρέπει να καλεστούν κάποια επιπλέον πρόσωπα, χωρίς φυσικά δικαίωμα ψήφου.

Αντί, λοιπόν, να ασχοληθούνε με την ουσία, δηλαδή ότι ενώ στο Δήμο Σερρών ακολουθήθηκαν οι νόμοι με δημοκρατικές διαδικασίες και ακούστηκαν όλες οι απόψεις, αντίθετα
στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά παραβίασαν τους νόμους και δεν σεβάστηκαν τη δημοκρατική τάξη.

κ.. Νάβαλη και κ. Κοτρώνη, κάντε τον κόπο και αντιδράστε λίγο με την φίμωση που υπάρχει στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά και αφήστε για λίγο την αντιπολίτευση στο Δήμο Σερρών.

ΥΓ 1: Δεν σας ενημέρωσαν σωστά εκεί στο ΔΙΚΤΥΟ - το αρχικό αίτημα ήταν για ενοικίαση της έκτασης και οι πρώτες αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων ήταν θετικές ως προς την ενοικίαση. 

ΥΓ 2: Να πούμε μπράβο και στον Δήμαρχο Εμμανουήλ Παππά  που δεν συγκάλεσε καμία επιτροπή κ. Νάβαλη;  

Σχόλια