"Έθαψε" ο Δήμαρχος την Σερραϊκή ταινία για τον Εμμανουήλ Παππά

 

Έθαψε στην κυριολεξία ο Δήμαρχος μας και η επιτροπή για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, την Σερραϊκής παραγωγής ταινία για τη ζωή και το έργο του Ήρωα Εμμανουήλ Παππά.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση σε όλους η προσωπική απόφαση του κ. Νότα να μην υποστηρίξει ενεργά την παραγωγή αυτής της ταινίας. 
Όταν όλοι συμφωνούμε πως δυστυχώς, δεν γνωρίζει όλη η Ελλάδα τον Ήρωα μας και τα όσα πρόσφερε στον αγώνα για την ανεξαρτησία του Έθνους, αυτές τις αξιόλογες προσπάθειες πρέπει να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο για να γνωρίσουν άπαντες τη ζωή και το έργο του Εμμανουήλ Παππά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, να ενημερώσουμε πως από το Νοέμβριο το 2020 υπήρξε επικοινωνία των Σερραίων παραγωγών με τον Δήμο με τηλεδιασκέψεις και ύστερα από προσωπική απόφαση του Δημάρχου <<κόπηκε>> το έργο αφού δεν άρεσε στον κ. Νότα.

Μετά κόπων και βασάνων δόθηκαν 1.500€ και αδιαφόρησαν πλήρως για την προβολή της ταινίας, την ίδια στιγμή που διάφοροι δήμοι έχουν ζητήσει την προβολή της (Ύδρα, Κορδελιό, Χαλκίδα), όπου και έλαβε δύο βραβεία. Στην Ύδρα μάλιστα, το νησί όπου θάφτηκε πριν 200 χρόνια ο Ήρωας, η ταινία συμπεριλήφθηκε στους επίσημους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την επανάσταση, ενώ στα τοπικά μας διαμερίσματα δεν έγινε καμία προβολή με πρωτοβουλία του Δήμου.

Εύγε στον Δήμαρχο και την Επιτροπή!
Όταν μόνο για πανό και αφίσες έδωσαν πάνω από 7.000€ (για το συμπόσιο γλυπτικής περιμένουμε ακόμα το λογαριασμό) δεν υποστηρίζετε μία πρωτοβουλία που αναδεικνύει τον Ήρωα στο Πανελλήνιο.
Για την Κοινωφελή ούτε λόγος.... συνεχίζει εδώ και δύο χρόνια να παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις αμέτοχη.

ΥΓ: Τώρα κατάλαβες Δήμαρχε γιατί βλέπεις την πλάτη του Χρυσάφη στο θέμα των εορτασμών!!!
Κατάλαβες ποιοι πραγματικά τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον Εμμανουήλ Παππά, χωρίς υπέρογκα έξοδα!!!
Κάτσε τώρα να δίνεις συγχαρητήρια στον Δήμο των Σερρών και ζητάς τα οστά του ήρωα πίσω (που και σε αυτό άλλοι σε πρόλαβαν)!!! 

Σχόλια