ΚΟΝΤΡΑ ΧΡΥΣΑΦΗ - ΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΠΑ

 

Για την ιστορία να θυμίσουμε στους αναγνώστες πως εδώ και μερικούς μήνες, πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου μας, η απόφαση της Κοινότητας Εμμανουήλ Παππά για τη μεταφορά των οστών του ήρωα από τις Σέρρες, στη γενέτειρα του ήρωα.

Όχι ότι θυμήθηκε ο κ. Νότας να κάνει κάποια δράση ή μία σειρά εκδηλώσεων σε όλα τα χωριά του Δήμου και γιατί όχι και παραπέρα, για να τιμήσει των Ήρωα Εμμανουήλ Παππά, αλλά ακολούθησε το αίτημα της Τοπικής Κοινότητας. 

Τη σκοπιμότητα της μεταφοράς, αλλά και το λόγω που το θυμήθηκαν τώρα ας το κρίνει ο καθένας μόνος του, το μόνο που θα πούμε είναι ότι έναν Ήρωα του μεγέθους του Εμμανουήλ Παππά δεν το συγκρίνεις με κανέναν μεγάλο πολιτικό της Ελλάδας ή της Ευρώπης.

Ο Δήμαρχος και η επιτροπή για τον εορτασμό των 200 χρόνων, αν ήθελαν να τιμήσουν το όνομα και την ιστορία του  Δήμου μας, ας οργάνωναν κάτι αξιόλογο όπως τους πρότειναν αρκετοί πολίτες και ας μη σπαταλούσαν ένα κάρο χρήματα (περιμένουμε απολογισμό δράσεων) σε ένα συμπόσιο για <<λίγους φίλους>>. 

Αλήθεια την αξιόλογη σερραϊκή παραγωγή ταινίας με τον ήρωα γιατί την έθαψαν???

Το αποτέλεσμα το δράσεων των δήμων Σερρών - Εμμανουήλ Παππά, γέρνει ξεκάθαρα υπέρ του Δήμου Σερρών. 

Ο κ. Χρυσάφης και κάποιοι πολίτες (βλέπε μετονομασία Νοσοκομείου Σερρών) έδειξαν τον δρόμο και σεις κ. Νότα ακόμα μοιράζετε καρέκλες με τον συναίτερο σας.

ΥΓ: στη χθεσινή ψηφοφορία σχετικά με το αίτημα μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν άνοιξε ρουθούνι και η απόφαση ήταν ομόφωνα αρνητική!!!

Σχόλια