Προς Πρόεδρο Τ.Κ. Εμμανουήλ Παππά

Γιατί θιχτήκατε κ. Πρόεδρε με την ανάρτηση μας σχετικά με την αλλαγή ονομασίας του Νοσοκομείου Σερρών???

Βλέπε εδώ προηγούμενη ανάρτηση:

Με πρωτοβουλία της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του Εμμ Παππά αλλάζει όνομα το Νοσοκομείο Σερρών 

Στις δύο αναρτήσεις μας, όπου σχολιάζουμε την πλήρη απραξία της Δημοτικής αρχής των κκ. Νότα - Μπάλτσιου σχετικά με την ανάδειξη του ήρωα, αλλά και διαφόρων ενεργειών για την επέτειο των 200 χρόνων, δεν έγινε καμία αναφορά στο πρόσωπο σας και τη θέση σας ως πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας του Εμμανουήλ Παππά.

Αντίθετα, βλέπουμε τους Συλλόγους του χωριού σας (και αυτό πρέπει να σας χαροποιεί), και εσάς τον ίδιο ως Πρόεδρο, να αναπτύσσετε πλούσια δράση, όπως και ο Δήμος των Σερρών.

Μάλιστα, σχετικά με την αλλαγή ονομασίας του νοσοκομείου Σερρών, δεν κατεβάσαμε καμία ιδέα από το κεφάλι μας ή είχαμε σκοπό να μειώσουμε τις δικές σας προσωπικές προσπάθειες, π.χ. η πρόταση μετονομασίας κεντρικού δρόμο της πόλης των Σερρών (η δημοτική αρχή αγνοείται πάλι), αλλά διαβάσαμε και προβάλαμε την δημόσια ανάρτηση του Προέδρου της Ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού σας κ. Γιάντσιου, όπου αναφέρεται η ενέργεια του ίδιου και του Δ.Σ. για την μετονομασία του Νοσοκομείου.

Στο θέμα της ανάδειξης του ήρωα μας, έχετε και σεις προσωπικά και ολόκληρο το χωριό μεγάλη δράση, αντίθετα από την Δημοτική αρχή που περιμένει όπως φαίνεται από τους άλλους.

ΥΓ: Ρωτάμε και πάλι γιατί θιχτήκατε κ. Πρόεδρε - οι βολές είναι κατά της Δημοτικής Αρχής, όχι στο πρόσωπο σας


Σχόλια