Ξεκαθαρίζει από τώρα το τοπίο για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023

 

Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

ΝΟΤΑΣ - ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ - ΚΚΕ

Με την θητεία να φτάνει σχεδόν στο τέλος της πρώτης διετίας και τον νέο εκλογικό νόμο να έχει πλέον ψηφιστεί, το τοπίο των επόμενων εκλογών γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο.

    Με δεδομένη τη συμπόρευση του συνδυασμού Νότα και κάποιων συμβούλων του Μπάλτσιου (δεν θα είναι υποψήφιος), αλλά και τα προαπαιτούμενα που θέτει ο νέος εκλογικός νόμος για την κατάρτιση ψηφοδελτίου, θεωρείται σχεδόν αδύνατο (μέχρι τώρα), να βρεθούν οι άνθρωποι που θα στήσουν ψηφοδέλτιο με πυρήνα τους πασοκογενής της περιοχής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του δημάρχου είναι συμπαγής μέχρι τώρα, με τις μεγαλύτερες απώλειες και γκρίνιες να καταγράφονται σε πρόσωπα που στήριξαν δυνατά τον κ. Μπάλτσιο (ο συνδυασμός έχει πλέον διαλυθεί).

    Από την άλλη πλευρά, η παράταξη Τσούκαλου ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους και ετοιμάζει το σχήμα που θα κατέλθει απέναντι στον Δήμαρχο κ. Νότα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα όσα ακούστηκαν στο παρελθόν, η πλειοψηφία της ομάδας των προηγούμενων εκλογών είναι συμπαγής  και γίνονται αρκετά ανοίγματα σε επίπεδο ανθρώπων και διευρύνσεις από τη μεγάλη δεξαμενή των δυσαρεστημένων! 

    Σίγουρη θεωρείται η κάθοδος του ΚΚΕ με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Αν δεν ανατραπεί κάτι από τα παραπάνω, οι εκλογές τελειώνουν την Α' Κυριακή

Σχόλια