Το παρασκήνιο του βολέματος - Γαντζώθηκαν στην εξουσία

 

Την τέχνη του βολέματος ημετέρων την κατέχουν πολύ καλά.

Νότας και Μπάλτσιος προχωρώντας στο δρόμο προς τις εκλογές και βλέποντας ότι η κατάσταση με τρεις συνδυασμούς (συν ΚΚΕ) θα είναι δύσκολη προχώρησαν στην λυκοσυμμαχία που έβγαλε και το αποτέλεσμα της κάλπης. 
** Είναι γνωστό ότι μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής ο κ. Μπάλτσιος ήταν έτοιμος να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξη του στον συνδυασμό του κ. Νότα, κάτι που δεν προχώρησε.
Οι υποψήφιοι του βέβαια διέδιδαν παντού την προτίμηση τους, αφού οι θέσεις έκλεισαν**

Προχωρώντας προς την ανάληψη των καθηκόντων και αφού η συμμαχία έγινε πολιτικός γάμος
(σσ. το πρακτικό συνένωσης των παρατάξεων κατατέθηκε αφού ψήφισαν για Προεδρείο και Επιτροπές, για να μην χάσουν τις θέσεις τους)
μοιράστηκαν οι θέσεις ευθύνης, αλλά η τροπολογία του καλοκαιριού που έδινε δυνατότητα και σε δήμους μικρού πληθυσμού να τοποθετήσουν Γενικό Γραμματέα  τους πρόλαβε.

Φυσικά όλο αυτό το διάστημα το <<σύστημα>> δούλευε και τον Φεβρουάριο του 2020 ψηφίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της παράταξης Τσούκαλου, μεταξύ άλλων και η σύσταση θέσης Γενικού Γραμματέα με τον κ. Μπάλτσιο να τονίζει ότι δεν είναι στις προθέσεις της Διοίκησης η κάλυψη της θέσης.
Φτάνουμε στο σήμερα και παρά τις αντίθετες δηλώσεις του Δημάρχου (στάχτη στα μάτια)  καλύπτουν την θέση του Γ. Γραμματέα.
Τόση ήταν η αγωνία, που ενώ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληγε την 31 Αυγούστου στις 15:00μμ ο Δήμαρχος έσπευσε να ανακοινώσει το όνομα του κ. Μπάλτσιου δύο μέρες πριν. 
Γνωρίζουμε ότι είναι <<τυπικός>> ο διαγωνισμός, αλλά αν είχατε λίγη ευαισθησία, για να μην πούμε τίποτα άλλο, θα περιμένατε τουλάχιστον να κλείσουν οι αιτήσεις.
  
Ο δρόμος προς τις εκλογές του 2023 άνοιξε νωρίς, οι πρώην δύο παρατάξεις θα βαδίσουν χέρι χέρι στις εκλογές και φυσικά στο μυαλό του ο κ. Μπάλτσιος έχει την παραμονή του στη θέση και με την επόμενη διοίκηση.

ΥΓ: Για να μην ψάχνετε όνομα συνδυασμού,εμείς σας προτείνουμε

 << Μαζί συνεχίζουμε για τις Καρέκλες μας>>

Σχόλια

  1. Ο τίτλος του συνδυασμού << μαζί συνεχίζουμε για τις καρέκλες >> δείχνει το μέγεθος όχι της παράταξης αλλά της συνδιαλλαγής ,της απαξίωσης προς τον απλό δημότη και της ντροπής και ανηθικότητας των δύο ανδρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου